Συμμετοχή HELLUG στο Athens Digital Week 2010


 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο HELLUG θα συμμετέχει και φέτος στο Athens Digital Week. Ο χρόνος διεξαγωγής είναι από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο συλλογός μας συμμετέχει στην ενότητα "Open Source", θα υπάρχει δικό μας stand, και θα έχουμε μια δική μας παρουσίαση του συλλόγου το Σάββατο 09/10 στις 18:00 καθώς και συμμετοχή στο πάνελ: "Λειτουργικά συστήματα: Μια ματιά στο παρόν και στο μέλλον" την ίδια μέρα στις 20:00. Η παρουσίαση του συλλόγου θα γίνει από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Παναγιώτη Παληά ενώ στο πάνελ εκπροσωπόντας το Linux θα συμμετέχει ο Γραμματέας του ΔΣ, Καργιωτάκης Γιώργος.

Καλούνται όλα μας τα μέλη να συμμετέχουν στις καθημερινές εκδηλώσεις του ADW 2010 καθώς και να βοηθήσουν στην παρουσία του συλλόγου στο stand μας όπου θα υπάρχουν 2-3 υπολογιστές για παρουσιάσεις και ενημέρωση του κόσμου, καθώς και φυλλάδια προς διανομή. Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να φέρουν δικά τους projects ή και δικό τους εξοπλισμό για να παρουσιάσουμε στο κοινό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται και στην διεύθυνση: http://www.hellug.gr/events/ADW2010_PROGRAMMA.pdfΠερισσότερα για το ADW 2010 στην διεύθυνση: http://www.athensdigitalweek.org/

Το Σάββατο μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει έξοδος σε κάποια ταβέρνα για φαγητό ή σε κάποιο bar για ποτό/μπύρα.

Παρακαλώ όσα μέλη μπορούν να βοηθήσουν στο stand μας στο Athens Digital Week 2010 για κάποια ώρα, να δηλώσουν την μέρα και την ώρα(ες) στο http://wiki.hellug.gr/index.php/ADW2010 ή να στείλουν mail προς το board ή να απαντήσουν με reply εδώ στο forum.

Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.

Credits Ιστοσελίδας