Ο HELLUG στη FOSSCOMM 2010 - Θεσσαλονίκη 24/25 Απριλίου


 

Για ακόμα μια φορα ο Σύλλογός μας θα δώσει το παρόν στη συνάντηση των Κοινοτήτων που φέτος θα λάβει χώρα στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία μας έχει διπλό χαρακτήρα, αφενός ως χορηγοί του event αλλά κατά κύριο λόγο ως συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια διαφήμισης/διάδοσης του Ελεύθερου και Ανοικτού Λογισμικού.

Το πρόγραμμα των ομιλιών είναι εκτενέστατο, ενώ πληροφορίες που αφορούν την ακριβή τοποθεσία/μετακίνηση/φιλοξενία αλλά και ότι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε, θα το βρείτε στο site της FOSSCOMM.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες - θα τα πούμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ! ;-)

 

[σχετική συζήτηση στο forum]


Απολογισμός


Ο σύλλογός μας στήριξε την διεξαγωγή της Fosscomm από την πρώτη στιγμή. Σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή της Fosscomm αναλάβαμε να βοηθήσουμε στο οικονομικό κομμάτι δίνοντας τις αποδείξεις δωρεάς προς τους χορηγούς του συνεδρίου. Και εμείς οι ίδιοι όμως βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε και ως χορηγοί στο συνέδριο με το συμβολικό ποσό των 100€ και οργανωτικά/συμβουλευτικά και με την παρουσία αρκετών μελών του HELLUG στην εκδήλωση.

Μετά το τέλος της παρουσίασής μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στο http://www.hellug.gr/presentations/20100425-Fosscomm_2010/HELLUG_FOSSCOMM_2010.odp, σε ένα πολύ γεμάτο αμφιθέατρο, μας πλησίασε κόσμος για συνεργασία και ελπίζουμε να έχουμε νεώτερα γι΄ αυτό σύντομα να ανακοινώσουμε.

Επίσης σε συνεννόηση με το Linux Professional Institute και τον κ. John Meaney (Area Operations Manager: Europe, Middle East and Africa) φροντίσαμε να υπάρξει παρουσία του LPI.org στο συνέδριο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος γύρω από τα certifications του Linux και αυτό έγινε πράξη με την παρουσίαση του κ. Μπουκουβάλα για το LPI τον οποίο και ευχαριστούμε.

Η παρουσία μας στους χώρους εκτός των αμφιθεάτρων/labs ήταν πολύ επιτυχημένη μιας και αρκετός κόσμος πλησίασε στο stand μας είτε για γνωριμία είτε για εγγραφή/ανανέωση.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή της Fosscomm 2010 για την μεγάλη τους προσπάθεια μιας και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι πολύ καλό. Τα όσα (τεχνικά κυρίως) προβλήματα υπήρξαν είμαστε σίγουροι πως αν όλοι βοηθήσουμε λίγο παραπάνω του χρόνου, θα εκλείψουν!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην Fosscomm 2010! Θα είμαστε σίγουρα παρόντες και την επόμενη!

Παρακαλούμε όσα μέλη μας έχουν φωτογραφίες από την Fosscomm 2010 να τα ανεβάσουν στο http://photos.hellug.gr

Με τιμή,
-- 
Καργιωτάκης Γιώργος
Γραμματέας ΔΣ HELLUG 2010

Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.

Credits Ιστοσελίδας