Δύο ακόμα τεχνικές παρουσιάσεις από τον hellug


 

 


Μετά από αρκετό καιρό -λόγω συνεχόμενων προβλημάτων- ο Hellug σε συνεργασία με την Software Libre Society του Παν. Πειραιώς διοργανώνουν δύο ακόμα τεχνικές ομιλίες την Παρασκευή 11/2/2011.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει από τον Παναγιώτη Κατσαλούλη και θα έχει θέμα “Jubler - An open-source multi-platform subtitle editor ”. Η δεύτερη ομιλία θα έχει θέμα “Quagga - Routing like a Pro” και θα γίνει από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου μας Παναγιώτη Παληά.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Καραολή και Δημητρίου 80 στον Πειραιά, αίθουσα 210 (Χάρτης: http://is.gd/f0udc ), ώρα έναρξης 18:00. Ευχαριστούμε πολύ την Software Libre Society του Πανεπιστημίου Πειραιά για την παραχώρηση της αίθουσας και για τη γενικότερη συνεργασία :) . Εδώ μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ανακοίνωση από τη Software Libre Society του Παν. Πειραιά: http://rainbow.cs.unipi.gr/projects/oss/wiki/EventTwentyFive

Σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να κάνει κάποια παρουσίαση σε κάποια επόμενη εκδήλωση παρακαλώ να στείλει mail στο board@hellug.gr.

Όπως γίνεται συνήθως, μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει ομαδική εξόρμηση για κατανάλωση εδεσμάτων και αλκοολούχων ποτών, ανάλογα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, τις ανάγκες και τις αντοχές του καθενός!

Θα τα πούμε εκεί...

Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.

Credits Ιστοσελίδας