Τεχνικές παρουσιάσεις για το Φθινώπορο


 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο σύλλογος να γίνουν το φθινόπωρο είναι και 4 (τουλάχιστον) τεχνικές παρουσιάσεις/workshops. Τα θέματα των παρουσιάσεων θα είναι σχετικά με το Linux και το Ανοιχτό Λογισμικό γενικότερα.

Πιθανότερες ημερομηνίες είναι η 3η Παρασκευή κάθε μήνα, δηλαδή 17/09, 15/10, 19/11 και 17/12. Σε κάθε εκδήλωση θα γίνονται 2 παρουσιάσεις με μέγιστη διάρκεια την 1 ώρα η κάθε μία. Ο χώρος ενδέχεται να αλλάζει κάθε φορά, αναλόγως της συμμετοχής του κόσμου καθώς και των απαιτήσεων της κάθε παρουσίασης (workshops vs ομιλίες).

Ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν προσφερθεί να κάνουν τέτοιες παρουσιάσεις αλλά φυσικά θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από μέλη και μη του συλλόγου. Όποιος θα ήθελε να παρουσιάσει κάτι ας στείλει ένα μήνυμα στο secretary[at]hellug[dot]gr για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Ακόμα, αν κάποιος έχει υπόψη του κάποιους χώρους κατάλληλους για τέτοιες εκδηλώσεις (να μπορούμε δηλαδή να τους χρησιμοποιήσουμε, να είναι κάπου κεντρικά και να έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω ΜΜΜ) ας έρθει σε επικοινωνία με το board[at]hellug[dot]gr

Μετά από κάθε εκδήλωση θα ακολουθεί έξοδος για φαί/ποτό :)

HEL.L.U.G Meetups! Δεν υπάρχουν
Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.

Credits Ιστοσελίδας