Συμμετοχή HELLUG στο Athens Digital Week 2010


 

Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει και φέτος στο Athens Digital Week (2010) 7-10/10 και αυτό που πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε είναι το υλικό που θέλουμε να δείξουμε καθώς και τις ομιλίες/workshop που θέλουμε να κάνουμε.

Σκοπός μας θα είναι φέτος να προσπαθήσουμε δείξουμε κάτι διαφορετικό σχετκά με το Linux και το Open Source γενικότερα. Θα θέλαμε να είχαμε Open Source projects εγκατεστημένα σε μηχανήματα, που μπορεί το ADW2010 να μας παραχωρήσει, και να τα χρησιμοποιήσει ο κόσμος που θα περνάει από το περίπτερό μας. Θα θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από το να δείχνουμε απλά κάποια videos ή να κάνουμε εγκαταστάσεις distro. Θα ήταν όμορφο να δείξουμε πως μπορούν κάποια open source projects να κάνουν κάτι το διαφορετικό στην ζωή μας (πέρα από την "δουλειά").

Αν συμμετέχετε σε κάποιο τέτοιο project, ή έχετε μια καλή ιδέα για κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί και να παρουσιαστεί στο κοινό, βάλτε την πρότασή σας στο wiki του συλλόγου: http://wiki.hellug.gr/index.php/ADW2010

Επίσης αν έχετε προτάσεις για κοινότητες ανθρώπων που ασχολούνται με το Open Source στην Ελλάδα και θα ήθελαν ίσως να παρευρεθούν μπορείτε να το δηλώσετε και αυτό :)

 
Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.

Credits Ιστοσελίδας